Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Μουσουλμάνο νεοφιλελεύθερο προτείνουν οι ΑΝΕΛ για Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου!


Άλλη μια γκάφα ΚαμμένουΑνακοίνωση των "Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών", της ευρωομάδας που συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Οι Ε.Σ.Μ. προτείνουν το Βρετανό ευρωβουλευτή Sajjad Karim ως τον υποψήφιό τους για την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου
10 Ιουνίου 2014

Η ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωκοινοβούλιο έχει ομοφώνως ορίσει τον Sajjad Karim προκειμένου να είναι ο υποψήφιός της για την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.
Ο πρώτος Βρετανός Μουσουλμάνος που εξελέγη στο [Ευρω]Κοινοβούλιο το 2004, ο ευρωβουλευτής της Βορειοδυτικής Αγγλίας επανεξελέγη για τρίτη συναπτή θητεία τον περασμένο μήνα."
Πληροφορίες από τη "Βικιπαίδεια":
"Ο Sajjad Haider Karim είναι μέλος του Ευρωκοινοβουλίου εκπροσωπώντας τη Βορειοδυτική Αγγλία.
Εκλεχθείς τη 4η Ιουνίου 2004, ο Karim έγινε ο πρώτος Βρετανός Μουσουλμάνος στο Ευρωκοινοβούλιο. Επανεξελέγη τον Ιούνιο του 2009 και το Μάιο του 2014. Εξελέγη το 2004 με τους "Φιλελευθέρους Δημοκράτες", αλλά προσεχώρησε στο "Συντηρητικό Κόμμα" στις 26 Νοεμβρίου 2007.
Ο Karim, ένας "British Pakistani" [Βρετανός υπήκοος πακιστανικής καταγωγής δηλαδή), γεννήθηκε στο Blackburn του Lancashire στις 11 Ιουλίου 1970."


ΚΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Οι ΑΝΕΛ, λοιπόν, ως το μόνο ελληνικό κόμμα που συμμετέχει στη συγκεκριμένη ευρωομάδα, τι γνώμη είχαν για τον εν λόγω κύριο; Πιστεύουν ότι όλα είναι μια χαρά κι ότι ως πιστός μουσουλμάνος θα προωθήσει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα στη Θράκη κι όχι των τουρκοπρακτόρων;

Κι επειδή ακούσαμε κάτι ανοησίες περί μιας όποιας διαφορετικής θέσης των ΑΝΕΛ: τότε γιατί η ανακοίνωση λέει ρητά και κατηγορηματικά "ΟΜΟΦΩΝΩΣ"; Βγάλτε επιτέλους τα κομματικά γυαλιά!

Αλήθεια, ο κ.Νότης Μαριάς, που υπερηφανεύεται ότι εξελέγη αντιπρόεδρος της ομάδας αυτής ως ευρωβουλευτής των Νεο-ΑΝΕΛ (εδώ κι εδώ) , και ο κ.Τέρενς Κουίκ, που μας μιλά για τον εθνικό κίνδυνο των παντουρκιστών κεμαλοναζί στη Θράκη μας, τι έχουν να πουν γι' αυτήν την ιστορία;
Υ.Γ.: Τι ρόλο έπαιξε στη λήψη της απόφασης το "AK Parti" του Ερντογάν;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...