Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Χριστιανοφοβίαγράφει ο Βασίλης Πανδής

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα τρομακτικό φαινόμενο:
Κανείς δεν τολμά να προσβάλλει, να υβρίσει χυδαία, να σπιλώσει την τιμή των Μουσουλμάνων, των Εβραίων, των Βουδιστών, των Ινδουιστών ή και των αθέων, ενώ είναι εξόφθαλμος ο πόλεμος που δέχεται παγκοσμίως ο Χριστιανισμός.
Δεν προτρέπω φυσικά σε παρόμοιες κινήσεις και κατά των άλλων θρησκειών, δεν ζητώ "να ψοφήσει κι η κατσίκα του γείτονα"· κάθε άλλο! Αγανακτώ με τις αήθεις επιθέσεις εναντίον του Χριστιανισμού και του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εν γένει.


Κυρίως οι επιθέσεις προέρχονται από τα κινήματα των αθέων.
Ενοχλεί, όμως, ο Χριστιανός όλους τους υπολοίπους, όπως αυτοί; Όχι!
Με ποιό δικαίωμα έρχεται, λοιπόν, ο άθεος (το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ δηλαδή) να προσβάλλει τον Χριστιανό;

Αλλά θα μου πείτε, δεν υπάρχουν τίποτα "αντιρατσιστές" που να ασχολούνται με αυτού του είδους το ρατσισμό που υφίστανται οι Χριστιανοί... Είναι όλοι απασχολημένοι στον αγώνα υπέρ της... νομιμοποίησης του χασίς, του συμφώνου συμβιώσεως και του γάμου των ομοφυλοφίλων, της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων και του ανανικού ξεπουλήματος της Κύπρου.
Βλέπουμε μάλιστα όλους αυτούς να εκθειάζουν την αξία της ανεξιθρησκείας, ενώ οι ίδιοι την καταπατούν και την εκμηδενίζουν με το άσβεστο μίσος τους για το πρόσωπο του Χριστού!

Ανοίξτε τα μάτια και το μυαλό σας και δείτε ένα σοκαριστικό βίντεο που έδειξε προσφάτως ο κ.Κυριάκος Βελόπουλος από την εκπομπή του στο "Kontra Channel":Με αφορμή τη γενική, αλλά και την εν σχέσει με το ζήτημα της Ουκρανίας πολιτική του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, οι "ακτιβίστριες" (-παρ'ότι γυμνόστηθες, στην πραγματικότητα- του κ@λου) "Femen", κόβουν με αλυσοπρίονο έναν 3 μέτρων Σταυρό στο κέντρο του Κιέβου, και δεν βρίσκεται ούτε ένας άνθρωπος να τις σταματήσει!
Άραγε σε κάποιο μουσουλμανικό κράτος θα προσέβαλαν με τον ίδιο τρόπο την επικρατούσα θρησκεία; Αλλά ξέχασα... Εκεί ισχύει ο νόμος της Σαρία...

Το συμπέρασμα είναι ένα: Βλέπουμε τα κρούσματα της ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΟΒΙΑΣ καθημερινά. Οι Χριστιανοί δεχόμαστε ολομέτωπη επίθεση σε όλον τον κόσμο και δυστυχώς πολύ περισσότερο στο ίδιο μας το "σπίτι", την Ευρώπη.
Διαπιστώνουμε ότι ο Χριστός -τι κι αν περάσαν σχεδόν 2000 χρόνια απ' τη Σταύρωσή Του;- ακόμη ενοχλεί πολύ και χαλάει τα σχέδια μερικών.


Διαβάστε επίσης:
> Χριστιανοφοβία: Η τελευταία αποδεκτή διάκριση στην Ευρώπη
> Χριστιανοφοβία: Η Ευρώπη περιθωριοποιεί τους Χριστιανούς
> Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας μίλησε στη συνεδρίαση του ΟΑΣΕ για τη χριστιανοφοβία
Ως πότε θα παρακολουθούμε σιωπηρά τους διωγμούς κατά της Ορθοδοξίας;

Επισκεφθείτε:
> Παρατηρητήριο για τη Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις κατά των Χριστιανών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...