Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Φαρ Ουέστ ή Βαβυλωνία;γράφει ο Βασίλης Πανδής

Τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί την επικαιρότητα η "παραίτηση" του τέως πλέον Γενικού Γραμματέα Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη.

Εν όψει του γενικού ανασχηματισμού "ξηλώθηκε" κι αυτός και όπως λέγεται έτρεξε αμέσως να κλαφτεί στον Τόμσεν προκειμένου αυτός να μεσολαβήσει στη Μέρκελ κι αυτή να μηνύσει του Σαμαρά να τόν επαναφέρει!

Πέραν όμως το γεγονότος της "παραίτησης" καθαυτής, βλέπουμε για άλλη μια φορά το φαινόμενο της απόρριψης των δωσιλόγων.
Έχει παρατηρηθεί ότι ο ξένος κατακτητής, μόλις ολοκληρώσει μια φάση του σχεδίου του, πετάει σα "στημένες λεμονόκουπες" τους άλλοτε ντόπιους συνεργάτες του αφού δεν τους χρειάζεται πια. Όλοι οι προδότες του Έθνους αυτό το παραβλέπουν. Όταν έρθει όμως η σειρά τους βλέπουν τη "γλύκα"... Διότι, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

> Σχολιασμός από το Γιώργο Τράγκα με το δικό του μοναδικό τρόπο εδώ.


***
"Μες σ' αυτή τη βάρκα, είμαι μοναχήηη..."


Κατά τον περιβόητο ανασχηματισμό που έρχεται βλέπουμε, σύμφωνα τουλάχιστον με τα σενάρια που διακινούνται από τα Μ.Μ."Ε"., ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα καταλάβει τη θέση του Υπουργού... Παιδείας (!), ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας εγκαταλείπει το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά -προς Θεού!- δε χάνεται... Θα πάρει τη θέση του Γιώργου Προβόπουλου, τη θέση δηλαδή του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος.

Δηλαδή μπορεί ο ένας, ενώ ήταν υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος, να ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος στην κούρσα για τη Δήμο της Αθήνας, κι ο έτερος να εφήρμοσε μια πολιτική φτωχοποίησης του λαού λέγοντας ωστόσο ότι προσβλέπει στην εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος, μπορεί λοιπόν να είναι και οι δυο αποτυχημένοι, αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι σκυλάκια της Τρόικας και ημέτεροι της κυβερνήσεως των τοποτηρητών της εθνικής και κοινωνικής καταστροφής, ας πάρουν από ένα υπουργείο, ας πάρουν από μια θέση στην Τράπεζα της Ελλάδος...


***Άλλο ένα success story της κυβέρνησης Σαμαρά:


Η Ελλάδα είναι η 4η πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο, ακολουθώντας το Ιράκ, το Ιράν και ισοβαθμώντας με την Αίγυπτο.


***


Την ίδια ώρα επιταχύνεται η φθορά των κομμάτων-γενοσήμων. Οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ αποσυντίθενται ταχύτατα με όσους έχουν απομείνει να εγκαταλείπουν τα δυο αυτά παραμάγαζα δίχως να κοιτάνε πίσω.
Είναι στοιχείο πολιτικής υγείας να εκτοπίζονται από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας αυτές οι τσόντες του ΣΥΡΙΖΑ, ας ελπίσουμε όμως πως δε θα συνεπάγεται ενίσχυση της προδοτικής, ανθελληνικής κυβέρνησης.

Μιας κι έφερε η κουβέντα τους ΑΝΕΛ, δείτε κι αυτό:


Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...