Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για Ρωσία και Ισραήλγράφει ο Βασίλης Πανδής

Νέες κυρώσεις αποφάσισε να επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία με αφορμή τα γεγονότα στην Ανατολική Ουκρανία. Η ληστοσυμμορία των Ευρωπαίων γραφειοκρατών θέλει οπωσδήποτε την Ουκρανία με το μέρος της και τη Ρωσία αποδυναμωμένη, αφού έτσι την προστάζουν τα υπερατλαντικά της αφεντικά, από την εποχή της Γιάλτας και δώθε.

Υπάρχει και η άλλη όψη, όμως...
Όλοι αυτοί οι κατά τα άλλα λαλίστατοι κύριοι δε βγάζουν άχνα για τη γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας. Οι 1.100 νεκροί και 5.000 τραυματίες, οι καθημερινοί βομβαρδισμοί (μεταξύ άλλων και σε σχολεία, νοσοκομεία και παιδικές χαρές) φαίνεται πως δε συγκινούν τους διαπρύσιους κήρυκες των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", της "δημοκρατίας" και της "ελευθερίας".

Απ'τη μια, λοιπόν, ο Πούτιν που τους έχει μπει στο μάτι εδώ και πολύν καιρό και ήρθε η ώρα να το πληρώσει, κι απ' την άλλη οι πραγματικοί τρομοκράτες του Ισραήλ, που το παίζει θύμα μυξοκλαίγοντας διαρκώς, καθώς την ίδια ακριβώς ώρα αμολάει σωρηδόν βόμβες σκοτώνοντας δεκάδες αμάχων Παλαιστινίων. Μαντέψτε ποιοι είναι αρεστοί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ποιος όχι... Τι; Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Μην το ξαναπείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...