Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δημ.Αντωνίου για ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι κρίμα και κατάντια..."


Dimitrios Antoniou

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΕΦ/ΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΑΦΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ...για τον λαό. .Τούτην την στιγμή (15-8-2014 ώρα 8.45 πμ) στον Σκάι ο Καθηγητής . Σταθάκης λέει ότι η Σεισάχθεια για τα κόκκινα που ανήγγειλε ο Τσίπρας, θα γίνει από το ΤΣΧ με τα ποσά που αυτό έχει (11 δισ) από την Ανακεφαλαιοποίηση, τα οποία θα δοθούν στις τράπεζες για τις ζημίες των από τα κόκκινα δάνεια !....την μελέτη μου αυτή την έχω στείλει από το 2012 στον Σύριζα και παρώτρυνα και τα άξια στελέχη του στην Ζάκυνθο να το προωθήσουν. ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ....ας το αντέγραψαν, για τον λαό...δεν έχουν όμως το Μεγαλείο όμως να αναφέρουν τον ΠΑΤΕΡΑ της Ιδέας και Μελέτης αυτής...τι να κάνουμε...αν γεννιέσαι "κοντός" αυτό δεν αλλάζει...αυτό που με τρέλανε όμως ήταν που μερικά αποκαίδια το χρησιμοποιούσαν για την κονόμα τους πάνω στο πτώμα του λαού, κι εννοώ τύπους σαν τον Ι. Σακκά κλπ., τηλεπωλητές σκουπιδιών κλπ..

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ένας μέλλον πρωθυπουργός (Τσίπρας) και καλοπληρωμένοι από τον λαό Καθηγητάδες υπουργοί του (Σταθάκης, Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος, Χρυσόγονος κλπ) κι ένας στρατός επαγγελματιών οικονομολόγων και νομικών, να εξαρτούν την πολιτική των επιτυχία των ιδιοποιούμενοι αντιδεολογικά και παράνομα, δηλ. κλέβοντας τις πνευματικές μου εργασίες που τις έκανα ΜΟΜΟΣ με τόσες θυσίες, μόχθο και κόπο. Ανακοίνωσαν την Σεισάχθεια (διαγραφή) των κόκκινων δανείων με τα κεφάλαια της Ανακεφ/σης των τραπεζών και ΔΕΝ είχαν το ανάστημα να παραδεχτούν ότι αυτό ήταν δικό μου πνευματικό και πολιτικό επίτευγμα. Η αλήθεια όμως είναι αδυσώπητη και τους εκδικήθηκε δια μέσου της δικαιοσύνης. Αν είχαν τιμή και αξιοπρέπεια, έστω κι Ακαδημαική, θα έπρεπε να είχαν αναφέρει την πηγή της ιδέας και μελέτης της Ανακεφ/σηης και των κόκκινων δανείων. Και δεν το περίμενα αυτό από υποκείμενα όπως ο Ι. Σακκάς, τηλεπωλήτές κλπ., αλλά απ` αυτούς το περίμενα..,βλακωδώς. Αλλά υπήρξαν κι άλλα θέματα των εξαγγελιών του Τσίπρα στην Θεσ/νίκη, που κατά σύμπτωση :!!! τα έχω γράψει στο βιβλίο μου "Ορχούμαι την Οργήν Β`" πριν 4 μήνες και ήταν και περιεχόμενο της προεκλογικού μου ς μου αγώνα, όπως το πρόγραμμα "Ανάπτυξης χωρίς δανεισμό", "Η αναπτυξιακή τράπεζα" (έχει δημοσιευτεί από τον Απρίλιο του 2014 στην Αγροτική Έκφραση) κλπ. για τα οποία θα επανέλθω.

Κε Τσίπρα και Κε Σταθάκη...αυτό που ζητώ ευγενικά είναι η ηθική ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ της Πατρότητας του Πνευματικού μου αυτού Παιδιού και τίποτα άλλο. Και χρησιμοποιείστε το για το καλό του ελληνικού λαού. Χαλάλι σας. Γι αυτόν άλλωστε το γέννησα το παιδί αυτό με τόσο κόπο και πόνο. Για να πολεμήσει για τον λαό. Αν δεν το κάνετε όμως, θα έχετε διαπράξει κλοπή του γυιού μου. Και Εθνικό καλό δεν μπορεί να γίνει με μέσα ΑΔΙΚΑ, Επαχθή και με ασήκωτο ηθικό βάρος. Κι είμαι σίγουρος ότι κι εσείς δεν θα σηκώσετε το βάρος αυτό και θα σταθείτε στο ύψος που προσδοκούν κι ελπίζουν οι Έλληνες από εσάς, ως οι τελευταία τους ελπίδα. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να ζητήσουμε κι ελπίζουμε από έναν μελλοντικό πρωθυπουργό. Εγώ σου στέλνω αποκλειστικά όλη την μελέτη-μήνυσή μου για την εν λευκώ χρήση της για το καλό του λαού και χωρίς καμία σου υποχρέωση στον υπογράφοντα.

ΣΕΙΣΜΟΣ...ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ "ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Η ΑΥΓΗ και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" από την Θεσ/νίκη: 1) Σεισάχθεια με την Ανακ/ση των τραπεζών, 2) Ίδρυση Αναπτυξιακής τράπεζας, 3) Ανάπτυξη χωρίς δανεισμό, 4) Συνταγματικές αλλαγές...Κάθε δύο μέρες θα δημοσιεύω κι ένα από τα παραπάνω θέματα του προγράμματός μας, όπως τα έχουμε αναγγείλει στις ομιλίες μας και τα έχουμε δημοσιεύσει στο πρόγραμμά μας, σε εφημερίδες, τηλεοράσεις και στο βιβλίο μου "Ορχούμαι την Οργήν Β`" μετά τις ευρωεκλογές. Σήμερα στέλνω στον Σύριζα τα αυθεντικά κείμενα για τα παραπάνω θέματα, διότι αμφιβάλλω αν τα έχουν καταλάβει πλήρως (δεν μιλάω για την εφαρμογή των...).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου