Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ο Δ.Αντωνίου για τη "Χρυσαυγειάδα", τους μπουρδολόγους και τα νέα βιβλία του




Dimitrios Antoniou
ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ...ΚΑΤ` ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ...Ψηφίσατε -μαζί και με άλλους της αντιπ/σης-την άρση ασυλίας και φυλακίσατε τους Χρυσαυγίτες εντελώς άδικα, για έωλα κι ανυπόστατα "εγκλήματα"...εναρμονιζόμενοι με τις βουλήσεις κι εντολές των κατακτητών της Ελλάδος (Τρόικας) και των Προδοτικών οργάνων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Υπόδικων για Εσχάτη Προδοσία (δις), Κατάχρηση Εξουσίας, Κατασκοπεία κλπ. εγκλήματα τα οποία εσείς συγκαλύπτεται στην Βουλή αποσιωπώντας και θάβοντας τις αντίστοιχες δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί εκεί από τον ΑΠ εδώ και πολλούς μήνες. Καταδώσατε, προδώσατε και φυλακίσατε, όπως οι δοσίλογοι της Κατοχής, 500.000 (έστω) μανιακο-εθνικιστών-πατριωτών, συμμαχώντας με τους Κατακτητές και των όργανά των, δηλώνοντας υποταγή και παράκληση στους Κατακτητές να σας δώσουν μια βρώμικη και προδοτική εξουσία. ΟΥΤΕ οι Ναζί (τους οποίους δήθεν απεχθάνεστε). δεν έκαναν τέτοιες ατιμίες εναντίον του λαού των. Είστε ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ, της δειλίας, της αρχομανίας και του Λαικισμού σας. . Επωάζετε φίδια στον κόρφο σας...έρχεται η σειρά σας. Κανένας προδότης δεν γλύτωσε στο τέλος. Ο χρόνος μόνο άλλαξε...συνεχίζεται...
Ο Δημήτρης Αντωνίου

Dimitrios Antoniou
Κι εσύ που σκέφτεσαι τα ίδια και δεν..μιλάς, από δειλία ή λαικισμό....δεν με αφοράς...κι ότι κι αν πείς αδιαφορώ....

Dimitrios Antoniou
Και για να μην θεωρηθώ εμπαθής και δογματικός κατά του Σύριζα, σας δηλώνω ότι είχα σκοπό να διερευνήσω τις δυνατότητας συνεργασίας μας, ανταποκρινόμενος ήδη στο κάλεσμα του Σύριζα σε όλες τις Αντιμνημονιακές δυνάμεις...αλλά τώρα άλλαξα γνώμη κι αποσύρω την πρόθεσή μου αυτή.

Dimitrios Antoniou
ΔΗΛΩΝΩ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ στα επερχόμενα δικαστήρια κατά της ΧΑ (εκτός της περίπτωσης του μακαρίτη Φύσσα). Εσείς, που σιωπάτε στον βιασμό αυτό της δημοκρατίας, μην φοβάστε...είστε ασφαλείς φυλακισμένοι εκεί στο κελί της δειλίας και του ιδιοτελούς λαικισμού σας. Εμείς, οι γενναίοι κι αν φυλακιστούμε για το ελεύθερο πνεύμα μας, θα πάμε φυλακή περήφανοι, γιατί το κελί μας είναι κελί τιμής και λευτεριάς και αφύπνισης συνειδήσεων...και γι αυτό ουδέποτε θα φυλακιστούμε....Έρχεται η σειρά σας δειλοί λαικιστές...υπόδουλα όργανα των εχθρών του λαού...η ιστορία είναι αμείλικτη.


***



Dimitrios Antoniou
"OIKONOMOΛΟΓΟΙ", ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, "επιχειρησιακοί αναλυτές" "οικονομικοί αναλυτές", οικονομικοί συντάκτες, αρλουμπολόγοι, μαιμουδολόγοι, μπουρδολόγοι...όλοι αυτοί παρουσιάζονται ως "Εθνικοί Σωτήρες"!!!...τέρμα...ζητείστε πτυχία από όσους εμφανίζονται ως "οικονομολόγοι"....Ακούω Απίστευτα πράγματα ανιδεότητας κια βλακείας...ακόμα και από "καθηγητάδες" (όπως π.χ. ότι η ECB δεν μπορεί να κόψει χρήμα κλπ, κλπ)...ήξερε η Τρόικα που χτύπησε.




***

Σ.Σ.: Κυκλοφόρησε το νέο δίτομο έργο του Δημήτρη Αντωνίου, με τίτλο "ΟΡΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗΝ - Η Ελλάδα της Τρόικας 2012-2014"





Dimitrios Antoniou
"ΟΡΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗΝ Α` και Β`" : ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ...με όλα τα άρθρα μου της τελευταίας 2ετίας 2012-14...450 σελίδων το καθένα. Είναι καταπληκτικά, αλλά δεν πωλούνται...βγήκαν σε 50 συλλεκτικά αντίτυπα για δώρα...
Ο τίτλος σημαίνει "χορεύοντας την οργή μου", δηλ. κάνω την οργή μου εμπνευστική πνευματική επαναστατική έκσταση, όπως π.χ. ο Πυρρίχιος Πολεμικός Χορός (Σέρρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου