Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις...
Στη συνέντευξή του στην εκπομπή του Kontra Channel "Επί του Πιεστηρίου", το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουλίου, ο πρόεδρας των Νεο-ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος υποστήριξε ένθερμα την ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης τώρα, δίχως να κάνει καμιάν αναφορά στις συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο λόγω της κατοχής της Πατρίδας μας (στο βίντεο εδώ, μετά το 9ο λεπτό).

Επειδή ο κ.Καμμένος, όμως, όπως έχει αποδείξει πολλάκις στο εγγύς παρελθόν, έχει αρκετά κοντή μνήμη, ας του θυμήσουμε τι έλεγε πριν δύο χρόνια...

Στις 8 Ιουλίου 2012 ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου δημοσίευσε στο ιστολόγιο του (zoidosia.blogspot.gr) το εξής κείμενο:

O Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ IQ 187 ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΟ! (δεν τους σταματάει κανείς?)
Με το άρθρο 2 παρ.4 (β)  του  Μεσοπρόθεσμου (που ψηφίστηκε πέρσυ την 29 Ιουνίου 2011, όταν αιματοβάτηκε το Σύνταγμα με ελληνικό αίμα από τα όργανα της Τρόικας, τα προδοτικά Ματ και τον Παπουτσή), οι Δημόσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό, ουράνιο κλπ). εκποιούν και τα δικαιώματα αυτά, εκχωρώντας τα στο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου», τα έσοδα του οποίου (από της αποκρατικοποιήσεις-ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας) θα πάνε αποκλειστικά στην εξόφληση των δανείων στους ξένους τοκογλύφους-κατακτητές, όπως ρητά προβλέπεται στα άρθρα 2 και 18 του Μεσοπρόθεσμου. Συνεπώς με την πρόταση νόμου στην Βουλή του Π.Καμμένου και του ΙQ 187 (Νίκος Λυγερός!!) να κηρυχθεί και οριοθετηθεί η ΑΟΖ, σημαίνει την εκχώρηση της ΑΟΖ στους Τροικανούς με νόμο!...δηλ. προτείνουν την νομιμοποίηση της κατοχής της χώρας από ξένες κατακτητικές δυνάμεις και το ξεπούλημα της χώρας σε αυτές με απόφαση της βουλής!!
Είναι Εθνικό Έγκλημα, να προτάσσονται τέτοιοι νόμοι, ΠΡΙΝ την πρόταση νόμου για την Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Εσχάτη Προδοσία που εκκρεμεί στην Βουλή (την οποία ο Καμμένος ξέχασε) και για την  Ακύρωση του Μνημονίου ολοσχερώς, όπως είχε ο ίδιος δεσμευτεί απέναντι στον Ελληνικό Λαό και την Ιστορία. ΄Όλα τα άλλα, συνιστούν, όχι μόνο απάτη του Λαού, αλλά  και προδοσία του Λαού. Δεν υπάρχει μια φωνή να τους σταματήσει? Εσύ ρε Μαριά, πως μεταλλάχθηκες σε πειθήνιο άφωνο ψάρι?
Παρακαλώ κοινοποιείστε όσο το δυνατόν περισσότερο την ανακοίνωση αυτή.

Τρεις ημέρες μετά (11 Ιουλίου), ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίζει λέγοντας ότι "Οι Ανεξ. Έλληνες ανακοίνωσαν επίσημα, ότι ακυρώνουν τα σχέδια για την κατάθεση του νομοσχεδίου για την κήρυξη της ΑΟΖ, μετά το παραπάνω άρθρο, αναγνωρίζοντας την ορθότητα των σκέψεών μου".

Και στις 30 Ιουλίου του ιδίου έτους, ο κ.Αντωνίου αναρτά τα εξής:
Απόψε, 30-07-2012- ο Πάνος στο Κόντρα στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» έκανε την εξής σημαντική δήλωση, που δικαιώνει πλήρως τις απόψεις μου για την μη-κήρυξη της ΑΟΖ υπό τις σημερινές συνθήκες των Μνημονίων. Είπε ο Πάνος:
«Δεν μπορούμε να δεχτούμε την κήρυξη της ΑΟΖ τώρα, διότι θα μας την κατάσχουν (οι Τροικανοί)!!....πρέπει πρώτα να οριοθετήσουμε τα 12 μίλια ως χωρικά μας ύδατα πρώτα, διότι μετά η ΑΟΖ πάει στα 200 μίλια….!», δικαιώνοντάς με πλήρως και ΣΕ ΟΛΑ αυτά που ανέφερα στην παρακάτω «σκληρή» μου ανακοίνωση. Παράλληλα ο Πάνος τήρησε και μια στάση μεγάλης ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ για τον Ν. Λυγερό, ΙQ 189 !!, για τον οποίο θα κάνω ανακοίνωση ΑΎΡΙΟ. Και βέβαια θυμίσω ότι οι Ανεξ. Έλληνες-δια του Αναπλ. Δ/ντή των Γ. Αναγνωστάκου- είχαν αποδεχτεί εγγράφως και δημοσίως τις απόψεις μου για την ΑΟΖ κι είχαν αναστείλει την αρχική των απόφαση για κατάθεση νόμου για την κήρυξη της ΑΟΖ-μαζί με το Ι; 189- κατόπιν μελέτης των αντιρρήσεών μου.

Πού να ξέραμε τότε, ότι στην ίδια εκπομπή, δυο χρόνια αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος (που διαφημίζει ότι "ό,τι λέει ισχύει για πάντα"!), μιλώντας για το ίδιο ζήτημα, θα έκανε και πάλι κωλοτούμπα!!!

2 σχόλια:

 1. Λες και γραφεις χοντρομαλακιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σοβαρή απάντηση δώσε για την "ταμπακιέρα" και μην πετάς μελάνι σαν καλή κομματική σουπιά, αλλιώς τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία, τρολλάκι.
   Υ.Γ.: Θα φροντίσω να τους κάνω δίαιτα.

   Διαγραφή

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...