Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Δημήτρης Αντωνίου: Το σύνδρομο της πόρνης







Ο Δημήτρης Αντωνίου
H πόρνη, μετά από κάθε ξυλοδαρμό, βία κι εξευτελισμό της από τον νταβατζή της, ξαναγυρίζει πάλι σε αυτόν με χαρά και ηδονή, πρώτον διότι ξέρει ότι κι αυτός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τα δικά της λεφτά, αλλά κι επειδή ξέρει ότι είναι δύσκολο να βρεί άνθρωπο τέτοιου ποιού, που να είναι έτοιμος να ζεί από μια πόρνη.
Τώρα, βάλτε στην θέση της πόρνης την συλλογική συνείδηση οπαδών ορισμένων κομμάτων τα κυβέρνησης κι ενός κόμματος της αντιπολίτευσης και στην θέση του νταβατζή τους αρχηγούς των κομμάτων αυτών, για να έχετε μια πιστή απεικόνιση της ελληνικής πολιτικής κοινωνίας και των οπαδών των κομμάτων αυτών. Καλά Χριστούγεννα.
Σχόλιο: Αυτά τα γράφω με την ευκαιρία των ύβρεων που υπέστην για άλλη μια φορά, όταν αποκάλυψα στις παραπάνω πόρνες συνειδήσεις, αυτά που οι ίδιες δεν βλέπουν στον σκοτεινό καθρέφτη των, σχετικά με την "υπόθεση" Τσίρκου του Χαικάλη, στην οποία και πάλι πρώτος από όλους προανήγγειλα τον εξευτελισμό του λαού από θεατρίνους κι ανθρώπους αξιολύπητους.. Εεεεε, όχι κι ο Χαικάλης Νταβατζής...! τι παρακμή είναι αυτή ?
Φωτό: Η Πόρνη και ο Νταβατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου