Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Δημήτρης Αντωνίου κατά του προέδρου της "δημοκρατίας"



Dimitrios Antoniou
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ...συνειδητοποίησαν τι τους περιμένει...οι κατακτητές τους πρώτους που εκτελούν είναι ο προδότες. "Στην διάρκεια του Μνημονίου, η δημοκρατία υποχώρησε...ο κοινοβουλευτισμός επλήγη..."...εσύ τα πρόδωσες προδότη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιστολή που του έστειλα από το καλοκαίρι του 2010 (από το πρόσφατο βιβλίο μου)(όταν όλα τάσκιαζε η φοβέρα και υφιστάμην λοιδωρίες.

Dimitrios Antoniou Με έχουν καταγράψει στους ανεπιθύμητους της Προεδρίας της Δημοκρατίας και δεν δέχονται ούτε την αλληλογραφία μου...στα...

Dimitrios Antoniou
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για την σιωπή και αδράνειά του στην Συντελουμένη Προδοσία της Ελλάδος.
Dr. Δημήτριος Αντωνίου PhD (Ηon), FRCS, Χειρουργός
Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα, ΤΚ 34100
Κάρολον Παπούλιαν
Προεδρικό Μέγαρο
Βασιλέως Γεωργίου Β΄2, Αθήνα Τ.Κ. 100 28
ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ» ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΕΛΛΑΔΑ.

Παπούλια
Είναι Δαντικά Κολασμένη η εικόνα ενός εκουσίως σκλαβωμένου «Προέδρου» να απολαμβάνει τις διακοπές του σε μια Λυκοφαγωμένη Χώρα, ενός προδομένου και ματωμένου Λαού. Όμως δεν εκπλησσόμεθα. Γνωρίζουμε πλέον ότι Κορυζής μόνο ένας ήταν. Εσύ δεν έχεις το σθένος ούτε καν να παραιτηθείς. Χαίρε «Πρόεδρε» μιας Προδοτικής «Κυβέρνησης» ανδρεικέλων και μαρριονετών, μιας ανύπαρκτης συντακτικά χώρας υποδουλωμένων ανθρώπων. Εγώ πάντως δεν ξεχνώ…το 120.
Τα λέμε «Πρόεδρε»…σίγουρα, Χαλκίδα 10-08-2010 Δημ. Αντωνίου
Σημ. Την επιστολή αυτή την διάβασα δημόσια στο Σύνταγμα στην ομιλία μου στις 11-07-2011 ! (υπάρχει σε video).
EIMAI TOΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...




Dimitrios Antoniou
ΤΟΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ...Ελπίζω να πέσετε στα χέρια μου, ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ...το κρίμα ας το έχει ο λαός...ο προδοτικός, που ψηφίζει τους βασανιστές του, όπως ο Γαλλικός δίς (το 1801 και 1854, τους Ναπολέοντα Α και Γ) και τους Γερμανούς το 1932 (Χίτλερ)...Κρίμα.
Φωτογραφία: ΤΟΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ...Ελπίζω να πέσετε στα χέρια μου, ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ...το κρίμα ας το έχει ο λαός...ο προδοτικός, που ψηφίζει τους βασανιστές του, όπως ο Γαλλικός δίς (το 1801 και 1854, τους Ναπολέοντα Α και Γ) και τους Γερμανούς το 1932 (Χίτλερ)...Κρίμα.


Dimitrios Antoniou
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ (Εσχάτη Προδοσία) από τον "Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Έπρεπε να ζητηθεί από την Αντ/ση να συγκληθεί άμεσα η Ολομέλεια της Βουλής, να συνεδριάσει η Ολομέλεια του ΑΠ, να βουίζουν τα ΜΜΕ, να ξεσηκωθεί ο λαός...κι αντί αυτών...Διακοπές Τσίπρα και Καμμένου και ΚΚΕ, μπύρες, Μύκονος, καλοκαιρινή Ραστώνη και...απόλαυση της σκλαβιάς...να δούμε πως θα απολογηθείτε στα παιδιά σας.

Dimitrios Antoniou Κι αυτός [Τσίπρας]...χτγενίζεται στην Νάξο....άμα γεννιέσαι μικρός...

Dimitrios Antoniou Κι ο φίλος μου από Σκί Βουνού στην Ελβετία σε Σκί θαλλάσσης στην Ικαρία...(του τα λέω με συμπάθεια βέβαια...)

Dimitrios Antoniou ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου